Γιώργος Τράγκας: Η χειρόγραφη διαθήκη του και η επιθυμία για το μοίρασμα της περιουσίας στην οικογένειά του

Την τελευταία επιθυμία του Γιώργου Τράγκα για το μοίρασμα της περιουσίας στην οικογένειά του, αποκαλύπτει η εφημερίδα ΘΕΜΑ, δημοσιεύοντας τη χειρόγραφη διαθήκη του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη.

Η χειρόγραφη διαθήκη συντάχθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 2018 στο Μονακό, στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στον αριθμό 17 της Rue de la Turbine, στο κτίριο που ονομάζεται Villa Massone και το οποίο ανήκε στον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα, στις 15 σελίδες της ξετυλίγεται μέρος μόνο της τεράστιας περιουσίας Τράγκα, το οποίο ο δημοσιογράφος και εκδότης περιγράφει σε ποια άτομα θέλει να καταλήξει. Πρόκειται για συγκεκριμένα αποκτήματα, κινητά και ακίνητα, τα οποία κληροδοτεί στη σύζυγό του Μαρία Καρρά και στους δύο γιους του Γιάννη και Φρέντι Τράγκα.

 

Η διαθήκη του δεν περιλαμβάνει το σύνολο των ακινήτων που έχουν προκύψει σε Ελλάδα και εξωτερικό όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις για την τεράστια περιουσία του εκλιπόντος, αλλά και τις ράβδους χρυσού που εντοπίστηκαν στο εξωτερικό, αξίας τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ.

«Στη σύζυγό μου αφήνω το 70% του σπιτιού μου στη Νίκαια στη Γαλλία (14 βίλα Ρος Μπαρόν) που βρίσκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος του Μπον Μορόν αρ. 56», γράφει μεταξύ άλλων, στην ιδιόχειρη διαθήκη του. (Η συγκεκριμένη βίλα στην Κυανή Ακτή, που ανήκε σε ποσοστό 30% στη Μαρία Καρρά, περνάει στην πλήρη κυριότητά της, αφού ο εκλιπών μέσα από τη διαθήκη του της αφήνει και το υπόλοιπο 70%.

Read More

And More