Γιώργος Τράγκας: Παντρεύτηκε (ξανά) τη σύζυγό του, στο Las Vegas με παπά τον Elvis Prisley! Video

Ένα μοναδικό ταξίδι στο Las Vegas έκανε τον περασμένο Απρίλιο, ο Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά! Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης και η καλλονή γυναίκα του θα θυμούνται για πάντα αυτή την απόδραση στο εξωτερικό, καθώς αποφάσισαν να… ανανεώσουν τους όρκους τους. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, ο Γιώργος Τράγκας μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες από αυτή την τελετή αλλά και να δημοσιεύσει και ένα βίντεο από την ανανέωση των όρκων του με τη γυναίκα της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα εκκλησάκι στο Las Vegas, με τον δημοσιογράφο να την χαρακτηρίζει μία “ιδιαίτερη εμπειρία για όλους”! Ο παπάς ήταν ο… Elvis Prisley, ενώ κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του. Όσο για το “παρανυφάκι” δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο φίλο του Γιώργου Τράγκα, τον μικρό Αστερίξ.

Δες το βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στα social media:

https://www.youtube.com/watch?v=JkvtPakrSbY&fbclid=IwAR0lt9WBgQGvJ620Uu1_hKmwWvtl_wVUJMtkAvZwaMxkHTSTkoVSV9kgCMA

Η τελετή, μάλιστα, μεταδόθηκε μέσω live streaming μέχρι και στον γραφικό… Άγρα της Έδεσσας, με σκοπό να την παρακολουθήσουν και οι συγγενείς της νύφης! Οι δυο τους έχουν παντρευτεί στο παρελθόν με πολιτικό, αλλά και με θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα, οπότε αυτή είναι η τρίτη φορά… που ενώνουν τις ζωές τους.

Read More

And More