Γιώργος Τράγκας: Σκληρή μάχη με τον κορονοϊό – Εισήχθη στο «Σωτηρία»

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Τράγκας όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook.

Η κατάσταση της υγείας του δυστυχώς επιδεινώθηκε με τον Γιώργο Τράγκα να νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο Πάρις Κουρτζίδης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα (Ελεύθεροι Ανθρωποι) με ανάρτηση στο facebook ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο πρόεδρος #Γιωργος_Τραγκας δίνει πλέον από σήμερα ιδιαίτερα σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά σύντομα θα είναι αυτός που θα βγει νικητής! Πράγματι χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή του στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση η υγεία του από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι όμως αληθές ότι έχει διασωληνωθεί.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Είμαι βέβαιος, να είστε κι εσείς, ότι ο πρόεδρος με τη βοήθεια και τη δύναμη του Θεού, το πείσμα, τη γενναιότητα και τη θέληση για ζωή, θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη! Άλλωστε, έχουμε όλες και όλοι ΜΑΖΙ να δώσουμε μια κρίσιμη μάχη με την Ιστορία για την Ελλάδα και το αύριο των παιδιών μας», ανέφερε με νέα ενημέρωση.

Read More

And More