Γιώργος Τράγκας: Στενός του συνεργάτης αποκαλύπτει στο ΤLIFE – «Αυτός ήταν ο λόγος που απέφευγε να εμβολιαστεί»

Ηττημένος από τον κορονοϊό έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών. Ο γνωστός δημοσιογράφος – πολιτικός το τελευταίο διάστημα νοσηλευότανε στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Σωτηρία εκεί όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Γιώργος Τράγκας και η καθημερινότητά του πριν τον κορονοϊό

Το TLIFE επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικολετάκη, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα.

«Συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια, ήμουν ο αρχισυντάκτης των τηλεοπτικών του εκπομπών μέχρι και το Action 24. Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Ήταν ήπιος με  τους συνεργάτες του και πάντα επικοινωνούσε εύκολα με τον κόσμο. Υπήρχαν φυσικά και οι στιγμές στις οποίες κυριαρχούσε η ένταση. Με το κόμμα “Ελεύθεροι Άνθρωποι” είδαμε έναν άλλον Γιώργο Τράγκα, δεδομένου ότι τον γνώρισα αρχικά σαν δημοσιογράφο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Νικολετάτης.

.

Τα ρεπορτάζ και η ανησυχία του Γιώργου Τράγκα για την πανδημία

Ο Νίκος Νικολετάκης ανέφερε στο TLIFE: «Όταν ξεκίνησε όλο αυτό με τον κορονοϊό, ο Γιώργος Τράγκας έψαχνε να μάθει περισσότερα για το πώς δημιουργήθηκε ο ιός στην Κίνα, τις μεταλλάξεις της διάδοσή του. Είχε προβάλλει μάλιστα και σχετικά ρεπορτάζ και έρευνες μέχρι και από μυστικές υπηρεσίες. Όταν βγήκε το εμβόλιο είχα ρωτήσει τον ίδιο αν θα πήγαινε να το κάνει, αλλά μου απάντησε πως θα το έκανε κάποια στιγμή αργότερα δεδομένου ότι περίμενε πρώτα έγκριση των γιατρών λόγω προβλημάτων με την υγεία του», δήλωσε για τους λόγους που ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε εμβολιαστεί.

Όσο για το τελευταίο διάστημα πριν τον θάνατό του, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Από τη μέρα που ανακοίνωσε πως νόσησε από κορονοϊό, προσπαθούσα να επικοινωνώ με τους ανθρώπους γύρω του προκειμένου να μαθαίνω όλα τα νεότερα, δυστυχώς μου έλεγαν πως το κλίμα ήταν βαρύ».

Γιώργος Τράγκας – Το βίντεο που προκάλεσε διαφωνίες ανάμεσα σε αντιεμβολιαστές

Ο Νίκος Νικολετάκης ξεκαθάρισε τις απόψεις του Γιώργου Τράγκα γύρω από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού: «Υποστήριζε πως όσοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο να πάνε να το κάνουν. Δεν ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής, ήταν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Αυτό ήταν που τον ενοχλούσε».

«Μέσα από το τελευταίο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο εμπεριείχε όλες αυτές τις απόψεις που έλεγε για τα εμβόλια. Αργότερα διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από το βίντεο παρατήρησα ότι ακόμα και οι αντιεμβολιαστές ήταν εναντίον του, αφού τα επιχειρήματά για τον εμβολιασμό δεν ταυτίζονταν με τα δικά τους. Πίστευε ο ίδιος ότι τα εμβόλια ήταν πειραματικά αλλά ίσως υπήρξε και ένας φόβος από πλευράς του», ανέφερε ο Νίκος Νικολετάκης στο TLIFE.

Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 13:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

 

Read More

And More