Γιώργος Τσαλίκης: Δεν χορταίνει τις βόλτες στην Νέα Υόρκη! [pics]

Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο 4711, ετοίμασε βαλίτσες για Αμερική και Καναδά! Ο δημοφιλής τραγουδιστής και αντιδήμαρχος του Δήμου Περιστερίου βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Νέα Υόρκη και δεν χορταίνει τις βόλτες. Μπορεί να ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους, καθώς δίνει συναυλίες για τους ομογενείς των ΗΠΑ, ωστόσο προσπαθεί να συνδυάζει τις υποχρεώσεις του κάνοντας και τουρισμό σε μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της μητρόπολης.

Στο τέλος του Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε δύο συναυλίες στο Melrose Place στην Νέα Υόρκη, ενώ 1η Μαρτίου βρέθηκε στην Βοστόνη, με την επόμενη συναυλία του να είναι προγραμματισμένη στις 7 Μαρτίου στην Tampa. Τις τελευταίες ώρες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης απολαμβάνει άπειρες βόλτες και ξέγνοιαστες στιγμές στην Νέα Υόρκη, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εχθές, μάλιστα, ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε και στο Ground Zero, το σημείο όπου έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι το 2001. Συγκινημένος και εκστασιασμένος από το τρομερό αυτό μνημείο, έγραψε στα social media: “Πάντα νιώθω περίεργα όταν βρίσκομαι στο μνημείο των δίδυμων πύργων. Εκεί που το μυαλό σταματάει μπροστά στις τεράστιες τραγωδίες”.

Το ταξίδι και η περιοδεία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό!

Read More

And More