Γιώργος Τσαλίκης: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το παρελθόν και η Ναταλία Γερμανού τον τρόλαρε δημοσίως

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται διαρκώς ενεργώς στα social media, ενώ συχνά θα μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα από τα παλιά!

Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα βρέθηκε σε “διαμάχη” με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μετά τα όσα ακολούθησαν, όταν εκείνος αποκάλυψε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον σταθμό για την παρουσίαση του Big Brother2.

Αυτή τη φορά, ο  Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, κάποια στιγμιότυπα από το παρελθόν, από όμορφες στιγμές που έχει ζήσει στην καριέρα του τρολάροντας παράλληλα τον εαυτό του. Σε δύο από τις τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο γνωστός τραγουδιστής, απεικονίζεται  μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και την Κέλλυ Κελεκίδου.

Στην ανάρτησή του, ο ίδιος με χιούμορ σημειώνει: “Μου στείλανε αυτές τις 3 φωτογραφίες από άσχετες μεταξύ τους αλλά όμορφες στιγμές! Μήπως παρατήρησες τι κοινό έχουν;”. Όπως σημειώνουν και πολλοί από τους followers του, φαίνεται πως ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρεται στις φαβορίτες που είχε εκείνη την εποχή.

Μάλιστα την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη σχολίασε με χιούμορ και η Ναταλία Γερμανού, η οποία σημειώνει: “Φετινές δεν είναι?? Οχι?? φτου σου κουμπαράκι μου”

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Read More

And More