Γιώργος Τσαλίκης – Δώρα Δημητροπούλου: Ρομαντική απόδραση για δύο στην Κωνσταντινούπολη! [pics,video]

Το 4711 έχει γίνει η συνήθεια των Βορείων προαστίων και με το Γιώργο Τσαλίκη να είναι στα καλύτερά του. Κάθε Κυριακή νωρίς, ο δημοφιλής τραγουδιστής υποδέχεται στο live club του Αμαρουσίου αγαπημένους φίλους, που χαρίζουν στον κόσμο απλόχερα μαζί με τη φωνή τους μοναδικές στιγμές.

Αυτές τις μέρες, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και θέλοντας να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από όλους και από όλα, ο Γιώργος Τσαλίκη αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι μόνο για δύο στο εξωτερικά παρέα με την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.

Το ζευγάρι, που είναι πολλά χρόνια μαζί και έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και από την στιγμή που πάτησε το πόδι του  στην μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media φωτογραφία και βίντεο.

Από τα πρώτα πράγματα που έκαναν, ήταν να επισκεφθούν τα περιβόητα παζάρια για να κάνουν τις αγορές τους, να απολαύσουν το γεύμα τους στο εστιατόριο της Μαρίας Εκμεκτσιογλου για να δοκιμάσουν τις δημιουργίες της, αλλά και να κάνουν χαμάμ για να ηρεμήσουν.

Δες τις φωτογραφία και τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More