Γιώργος Τσαλίκης – Δώρα Δημητροπούλου: Συγκινημένοι στην αποφοίτηση του γιου τους, Βασίλη – Φωτογραφίες

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Δώρα Δημητροπούλου, καθώς ο πρωτότοκος γιος τους, Βασίλης, αποφοίτησε από το λύκειο, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Οι ευτυχισμένοι γονείς αλλά και τα δύο μικρότερα αδέρφια του Βασίλη, Άγγελος και Χάρης, βρέθηκαν στην τελετή της αποφοίτησης και τον καμάρωσαν.

Τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Δώρα Δημητροπούλου μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram στιγμιότυπα από την τελετή. Μάλιστα, εκείνη, ούσα πολύ υπερήφανη για τον γιο της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί του, γράφοντας:

“Πότε πέρασες το κατώφλι του σχολείου ένα μικρό παιδάκι που με το ζόρι σήκωνες τη σχολική σου τσάντα, σε κοίταζα με αγάπη και ανησυχία και δάκρυζα από συγκίνηση, και πότε ήρθε η στιγμή που πάλι κλαίγοντας σε καμάρωσα στην αποφοίτηση σου να τελειώνεις το Λύκειο και να ανοίγεις τα φτερά σου για σπουδές δεν το κατάλαβα..

Καλή σταδιοδρομία παλικάρι μου, πάρε την Παναγία από το χέρι προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα… Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου να σε αγαπάμε, να σε στηρίζουμε και να σε καμαρώνουμε! Μπράβο σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους γονείς και στους καθηγητές”. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία, έγραψε: “Δυο χαρούμενοι και συγκινημένοι γονείς και ένας απόφοιτος Λυκείου! Βασίλη μου είμαι περήφανος για σένα, για τον αγώνα σου και την καλή σου τη ψυχή! Είμαι πάντα δίπλα σου! Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας παιδιά!”

Δες τα στιγμιότυπα:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Δώρα Δημητροπούλου (@dora_dimitropoulou)

Read More

And More