Γιώργος Τσαλίκης: Επέστρεψε από την Αμερική λόγω κορονοϊού – Η γλυκιά έκπληξη της συζύγου του [video]

Στην Αμερική βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Τσαλίκης και συγκεκριμένα από τις αρχές του Μάρτη, αφού είχε προγραμματισμένες συναυλίες. Ο γνωστός τραγουδιστής διέκοψε άρον άρον το tour του και γύρισε στα πάτρια εδάφη λόγω…κορονοϊού.

Ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου ανακοίνωσε τα νέα με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε ενώ δεν δίστασε να μας αποκαλύψει το λαχταριστό αλλά καθόλου επίκαιρο γλυκό που του έφτιαξε η σύζυγός του, Δώρα Δημητροπούλου, για το καλωσόρισμα.

“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ! Να είστε δυνατοί και αισιόδοξοι! Πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει!!! Πάμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο ..! Δεν είμαστε μόνοι … Έχουμε την παρέα μας … Έστω κι αυτή εδώ τη «μακρινή» παρέα ! Εμείς θα νικήσουμε ! Δε φοβόμαστε τον «εχθρό» αλλά υπολογίζουμε τη δύναμη του και παίρνουμε τα μέτρα μας !!
Σας αγαπάω ! Μην πέφτετε ψυχολογικά ! Όλα τα μπορούμε !! Μπόρα είναι .. θα περάσει”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Τσαλίκη στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες το βίντεο:

Ο Γιώργος Τσαλίκης μένει στο σπίτι του!

Read More

And More