Site icon TLIFE

Γιώργος Τσαλίκης για Μαίρη Λίντα: «Πάει να βρει το αιώνιο ταίρι της, τον Μανώλη Χιώτη»

Με μία δημοσίευσή του στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης αποχαιρέτησε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουλίου την σπουδαία Μαίρη Λίντα, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Ο τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Νεολαίας του Περιστερίου, Γιώργος Τσαλίκης, θέλοντας να τιμήσει την κορυφαία τραγουδίστρια, ανάρτησε στη σελίδα του μία φωτογραφία κολάζ με την Μαίρη Λίντα, τον Μανώλη Χιώτη και τον ίδιο να τραγουδάει το τραγούδι «Που θα πας» και έγραψε σαν σχόλιο τα παρακάτω συγκινητικά σχόλια:

«Σήμερα σίγησε μια σπουδαία φωνή… Η Μαίρη Λίντα έφυγε, αλλά τα τραγούδια της θα μείνουν για πάντα ζωντανά. Θα πάει τώρα να βρει την αιώνια αγάπη της το αιώνιο ταίρι της στη μουσική και τη ζωή το Μανώλη Χιώτη που με πίκρα κατηγορούσε τον εαυτό της γιατί τον άφησε όταν ήταν ζευγάρι .. Πάλι μαζί λοιπόν από σήμερα.. Θα σε θυμόμαστε πάντα μοναδική Μαίρη .. Σε ευχαριστούμε».

Θυμίζουμε ότι η εμβληματική ερμηνεύτρια Μαίρη Λίντα, που επί έξι δεκαετίες συντρόφευε τον λαό στις χαρές και στις λύπες, απεβίωσε τα ξημερώματα της 22/07/2026 σε ηλικία 90 ετών, ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γηροκομείο Αθηνών, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 10:00 στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, εντός του Γηροκομείου Αθηνών και η ταφή της Μαίρης Λίντα θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

© 2026 tlife.gr