Γιώργος Τσαλίκης: Γιόρτασε 18 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του! Οι όλο αγάπη αναρτήσεις τους (pics)

28η Οκτωβρίου σήμερα και για τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Δώρα Δημητροπούλου πέρα από Εθνική Γιορτή είναι και η ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2002.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η όμορφη σύζυγός του γιορτάζουν σήμερα 18 χρόνια γάμου και έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, καθώς έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητρόπουλου έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, το Βασίλη, τον Άγγελο και το Χάρη, τα οποία αποτελούν την προτεραιότητά τους. 

Ανήμερα της επετείου τους, οι δυο τους θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram και έτσι δημοσίευσαν στα προφίλ τους από μία φωτογραφία.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου τους σημειώνοντας: “Στη δική μας περίπτωση χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια… ΟΥΤΕ τρόπο να κοιτάζουν… 18 years…”. Από την άλλη πλευρά, η σύζυγός του ανάρτησε μια σημερινή φωτογραφία, με εκείνους να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και έγραψε: “Σαν σήμερα παντρεύτηκες το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία… Σ’ αγαπάω”.  

Χρόνια πολλά!

 

Read More

And More