Γιώργος Τσαλίκης: Η έκπληξη στη γιαγιά της Δανάης Μπάρκα που είχε ατύχημα και είναι στο κρεβάτι!

Ένα μικρό ατύχημα είχε η γιαγιά της Δανάης Μπάρκα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει λίγες μέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Θέλοντας, λοιπόν, να της φτιάξει λίγο τη διάθεση, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη νεαρή ηθοποιό και την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, θέλησε να την επισκεφθεί στο σπίτι της.

Όλοι χάρηκαν πολύ για την συνάντησή τους αυτή, κατά τη διάρκεια της οποίας έβγαλαν και μια… ομαδική selfie, την οποία δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα στα instastories της, γράφοντας:  «Ο Γιώργος μου ήρθε σήμερα με γαρδένιες και ζουμπούλια στη γιαγιά μου που έχει λίγο χτυπήσει και ήπιαμε όλοι μαζί καφέ. Η χαρά της γιαγιάς δεν περιγράφεται και η αγάπη η δική μου για εκείνον τον ίδιο. Γιώργο Τσαλίκη, πόσο υπέροχος είσαι και πόσο σ’ ευχαριστούμε».

Την ίδια φωτογραφία, μάλιστα, δημοσίευσε και ο τραγουδιστής στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, συνοδευόμενη από το εξής μήνυμα: “Χτύπησε λιγάκι η γιαγιά της Δανάης, λίγα λουλουδάκια, ενδιαφέρον και νοιάξιμο και πήρα τόσες ευχές και τόση αγάπη. Υπέροχος τύπος, bigger than life, η ψυχή της γειτονιάς και όχι μόνο! Περαστικά γιαγιά!” .

Χτύπησε λιγάκι η γιαγιά της Δανάης , λίγα λουλουδάκια , ενδιαφέρον και νοιαξιμο και πήρα τόσες ευχές και τόση αγάπη…

Gepostet von Giorgos Tsalikis / Γιώργος Τσαλίκης am Dienstag, 12. Mai 2020

Read More

And More