Γιώργος Τσαλίκης: Η παιδική φωτογραφία με τον αδερφό του και το μήνυμα για την φετινή 25η Μαρτίου!

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τα παιδικά του χρόνια.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο αγαπημένος τραγουδιστής ποζάρει χαμογελαστός στον φακό, κρατώντας από το χέρι τον αδερφό του, με τον οποίο μάλιστα είναι ντυμένοι ασορτί.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για την μαθητική παρέλαση, οι δυο τους έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία στη γειτονιά τους στη Στυλίδα, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.

“Μια παλιά ξεθωριασμένη φωτογραφία γεμάτη όμως συναίσθημα… Στη γειτονιά μου στη Στυλίδα, με τον αδερφό μου χέρι χέρι, τα ίδια ακριβώς ρούχα σαν δίδυμοι (έχουμε 10 μήνες διαφορά) και τα σημαιάκια μας έτοιμοι να πάμε στην παρέλαση (εγώ είμαι ο τύπος αριστερά). Περίεργη η φετινή 25η Μαρτίου… Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό με τη βοήθεια της Παναγίας με υπομονή και συνειδητότητα και του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια πιο σοφοί και πιο δυνατοί! Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν… #menoumespiti” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.