Γιώργος Τσαλίκης: Μας δείχνει καρέ-καρέ τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού του!

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους followers τους κάποιες φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι του. Φέτος, όπως αποκάλυψε, είναι η πρώτη χρονιά που δεν βοήθησε ο ίδιος στον στολισμό, τον οποίο επιμελήθηκε εξ’ ολοκλήρου η σύζυγός του, Δώρα Δημητροπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε στο προφίλ του μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με την γυναίκα της ζωής του μπροστά στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι τους, φωτογραφίες που τον δείχνουν να τοποθετεί μερικά στολίδια σ’ αυτό, αλλά και αγαπημένες του γωνιές μέσα στο σπίτι που είναι εξίσου όμορφες.

Εντελώς guest star ΚΑΙ φέτος, όταν η Δώρα στόλισε υπέροχα το σπίτι μας με αγάπη και μεράκι, τσουπ έβαλα το αστέρι και είχα και το θράσος να φωτογραφηθώ κιόλας. Και του χρόνου με υγεία και χαρές στα σπίτια σας” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Δες τις φωτογραφίες:

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή!

Read More

And More