Γιώργος Τσαλίκης: Νέο ξέσπασμα κατά Γκουντάρα και Κάκκαβα – «Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις»

Mε αφορμή όσα είπαν το πρωί της Παρασκευής 21/10 η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την περσινή τους συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και τη μη τήρηση των όσων είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής με το κανάλι, ο Γιώργος Τσαλίκης προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα κατά του ζευγαριού. (δες εδώ τι είπε το ζευγάρι)

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος βρίσκεται σε “κόντρα” με το ζευγάρι καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, είχε υπογράψει για την παρουσίαση του Big Brother πριν από εκείνους και τελικά το συμβόλαιό του δεν εφαρμόστηκε, δεν άντεξε με όσα άκουσε σήμερα και έγραψε τη θέση του «έξω από τα δόντια» μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον λογαριασμό του στο instagram.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

«Ρε φίλε θα τρελαθώ. Βγαίνουν τώρα και λένε «γιατί να μην τηρηθούν τα συμφωνημένα;» με στεναχώρια, απορία και θυμό! Ότι άλλα τους τάξανε και άλλα ζήσανε… Να σας βοηθήσω λοιπόν; Γιατί αγάπες μου, σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις… Ήξερες ότι δεν τηρήθηκαν τα ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ με αυτόν που του πήρατε τη θέση…

Και είπατε (εικάζω) για να είστε εντάξει με την πάρτη σας, «εμείς τη δουλειά μας κάνουμε… τι φταίμε;» Σωστά; Και θέλατε μετά να τηρηθούν τα προφορικώς συμφωνημένα με εσάς;;; Δε κρατήθηκα πάλι. Θα μας τρελάνετε εσείς… Αλήθεια.

Και μου στέλνουν οι φίλοι μηνύματα, «γιατί ασχολείσαι; Η δουλειά σου πετάει… Το μαγαζί σκίζει… Έχεις υγεία, χαρά, γιατί ασχολείσαι;” και απαντώ… Γιατί έτσι μου βγαίνει. Γιατί δε μπορώ να βλέπω να «φοράνε» το ρόλο του θύματος άτομα που όταν άλλοι θυματοποιούνται με τα ίδια και χειρότερα δεδομένα λουφάζουν γιατί προφανώς τους συμφέρει.

Γιατί εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και λέω στην τελική γιατί έτσι γουστάρω να ασχολούμαι μέχρι να πάψω να γουστάρω. Αυτά» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Read More

And More