Site icon TLIFE

Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του, Βασίλης ξεκινά τη θητεία του στο ναυτικό – Φωτογραφία

Περήφανοι γονείς ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου οι οποίοι ευχήθηκαν στον γιο τους Βασίλη o οποίος ξεκινά τη θητεία του στο πολεμικό ναυτικό.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στον Πόρο δίπλα στη σύζυγό του και τον Βασίλη τους στέλνοντας τις ευχές τους: «Και σε αυτό σου το βήμα δίπλα σου Μπιλάκο μας. Καλή θητεία».

Μέσα από τις συνεντεύξεις του ο Γιώργος Τσαλίκης μιλά συχνά για την οικογένειά του και την ιδιαίτερη σχέση με τους γιους του. 

«Είναι παιδιά με ενσυναίσθηση. Ο Βασίλης είναι πολύ αυστηρός στο να χρησιμοποιώ εγώ την αναγνωρισιμότητά μου. Μου λέει γιατί δεν κάνω για παράδειγμα μία παραγγελία χωρίς να πω το ονοματεπώνυμό μου; Το σέβομαι», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής καλεσμένος στο Happy Day. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου μετρούν 25 χρόνια γάμου, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια δίπλα στους τρεις γιους τους, Χάρη, Άγγελο και Βασίλη. 

© 2025 tlife.gr