Γιώργος Τσαλίκης: «Στη ζωή μου έχω υποκλιθεί τρεις φορές…»

Μαζί έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και έχουν τρία παιδιά. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη και την σύζυγό του Δώρα που μετά από τόσο χρόνια κοινής ζωής και πορείας παραμένουν ερωτευμένοι και χαρούμενοι. Με αφορμή μάλιστα τη χθεσινή «Γιορτή της Μητέρας», ο αγαπημένος τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου μίλησε με λόγια αγάπης για τη σύζυγό του και το ρόλο της ως μητέρα των παιδιών του!

«Στη ζωή μου έχω υποκλιθεί σαν αυτόπτης μάρτυρας τρεις φορές στο μεγαλείο της γυναικείας δύναμης… Στο μεγαλείο της μητρότητας… Σε αυτό που κανένας μας, όσο μάγκας και να είναι, δε θα μπορούσε -και με βάση κάποια τεστ πόνου αποδεικνύεται- να αντέξει…

Αυτό ίσως να είναι και μια εξοικείωση με το «καλημέρα» για αυτά που περνάει μια μάνα, η κάθε μάνα πιστεύω για το παιδί της… Εξάλλου, γι’ αυτό λένε φτιάχτηκε η μάνα… Γιατί ο θεός δε μπορεί να είναι παντού!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Και συνέχισε: Δώρα Δημητροπούλου, Χρόνια Πολλά, είμαι περήφανος για ‘σένα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου».

Read More

And More