Γιώργος Τσαλίκης: «Στήνει στον τοίχο» τη Μάρα Μεϊμαρίδη μετά τη συγγνώμη στον Χρήστο Σαντικάι

Τη “συγγνώμη” της Μάρας Μεϊμαρίδη προς τον Χρήστο Σαντικάι μετά την απαράδεκτη ερώτηση “Τι ράτσα είναι” που έκανε στην σύντροφό του Λάουρα Νάργες σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. (δες εδώ την ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι)

«Πως είναι όταν αναγκάζεσαι μετά από δημόσια κατακραυγή να ζητήσεις συγγνώμη αλλά το χούι δε σε αφήνει να περιοριστείς σε αυτό και αρχίζεις τις μπούρδες. Δυνατή όμως παραδέχομαι. Ρώτησα what race είναι αυτός ο άνθρωπος. Εμένα μου θύμισε το sandy guy δηλαδή αμμώδης άνθρωπος. Δες τώρα πως το γυρίζει μετά το μάθημα…Έπρεπε και η κοπέλα μετά την ερώτηση “τι ράτσα είναι ο Σαντικάι…. Όχι European… Τρία πουλάκια κάθονταν… Έλα έλα κάνε καμιά δουλίτσα, άνοιξε το κινητό και γκούγκλαρε να καταλάβεις επιστημονικά τι εννοούσα όταν είπα δημόσια αυτή την καφρίλα΄. Καλή ήμουνα μωρέ;» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζοντας τα όσα είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη μια μέρα μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ερώτησή της στη Λάουρα Νάργες. (δες εδώ τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη)

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε και το βίντεο με τα όσα σχολίασε ο ίδιος ο Χρήστος Σαντικάι που δε θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα. (δες εδώ όσα είπε ο Χρήστος Σαντικάι)

 

 

Read More

And More