Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινητική εξομολόγηση στην πίστα του Φως

Στη μουσική σκηνή Φως βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Τσαλίκης για μια βραδιά διασκέδασης αλλά και βαθιάς συγκίνησης. Ο τραγουδιστής παρακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Θεοφάνους και της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ μαζί με τον Δημήτρη Κοντολάζο που βρέθηκε εκεί το ίδιο βράδυ, ανέβηκαν στην πίστα και τραγούδησαν μαζί.

/

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Γιώργος Τσαλίκης εξομολογήθηκε στην Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους μια λεπτομέρεια από την δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν ο κουνιάδος του βρισκόταν σε κώμα μετά το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τελικά την ζωή του.

/

Όπως είπε ο ίδιος, εκείνη την περίοδο έβλεπε τον κουνιάδο του για πέντε λεπτά την ημέρα στην μονάδα εντατικής θεραπείας και το νοσηλευτικό προσωπικό τον συμβούλευε να του μιλάει. Ο τραγουδιστής μην μπορώντας να σκεφτεί κάτι άλλο να πει, του τραγουδούσε το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους: “Στα υπόγεια είναι η Θέα”.

΄Οι νοσοκόμες μου είπαν δεν ξέρουμε τι του λες εκείνη την ώρα, αλλά πάντως αυτό που του λες τον κάνει και αντιδράει. Κι ήταν κάτι αυτό. Σε ευχαριστώ Γιώργο”, είπε ο τραγουδιστής απευθυνόμενος στον συνθέτη του τραγουδιού και στη συνέχεια ερμήνευσε συγκινημένος το τραγούδι.


Με τον Δημήτρη Κοντολάζο στην πίστα.


Ο Δημήτρης Κοντολάζος και η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα του Φως.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στιγμιότυπα από την βραδιά μέσω Instagram.

Read More

And More