Γιώργος Τσαλίκης: Τα τρυφερά λόγια στην σύζυγό του με αφορμή την επέτειο γνωριμίας τους

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τον Γιώργο Τσαλίκη και την Δώρα Δημητροπούλου, αφού έχουν επέτειο γνωριμίας! Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους του άγνωστες λεπτομέρειες για την γνωριμία του με την σύζυγό του πριν από 26 χρόνια αλλά και το πως έγιναν ζευγάρι! Ειδικότερα, έγραψε:

“Ήταν απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου πριν 26 χρόνια στο Βουκουρέστι .. «Θα συναντηθείτε με μια κοπέλα που τη λένε Δώρα για να πάτε μαζί στο μάθημα » μου είπε η Μάγδα μια μεγαλύτερη σε ηλικία φοιτήτρια από τη Στυλίδα . Πρωτάκια τότε ψαρωμενα, ένα μόλις μήνα μακριά από τα σπίτια μας , σε ξένη χώρα .. Βρίσκομαι με αυτό το κορίτσι τη Δώρα σε μια κεντρική πλατεία του Βουκουρεστιου ..

«Γεια με λένε Γιώργο κι έχω τα γενέθλια μου σήμερα γίνομαι 18 .. πάμε παρέα να πάρω μια τούρτα ; » Πάμε μου λέει και φτάνουμε στο ζαχαροπλαστείο . Τα λεφτά όμως δε μου έφταναν για μια ολόκληρη τούρτα ..κι έτσι πήρα … μισή !!!!!! Γελάγαμε κιόλας σα χαζά …. Μας φάνηκε πολύ αστείο !! «Το βράδυ θα μαζευτούμε κάτι παιδιά σπίτι μου να γιορτάσουμε και να παίξουμε κιθάρα .. θες να έρθεις ; » «Είναι η μαμά μου εδώ για λίγες μέρες και δε ξέρω .. αν είναι θα σου τηλεφωνήσω »
Τελικά η Δώρα ήρθε εκείνο το βράδυ , και την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε έπαιζα κιθάρα και τραγουδούσα μέχρι το πρωί…

Μετά από ένα χρόνο στα γενέθλια μου (απ όπου είναι και αυτή η φωτογραφία ) ήμασταν ζευγάρι και μέναμε μαζί… 26 χρόνια από την ημέρα που σε γνώρισα… Κι όπως μου είπες εχθές , περισσότερα γενέθλια έχουμε κάνει μαζί παρά μόνος μου ..
Τελικά είσαι το πιο ωραίο δώρο γενεθλίων που μου έχει στείλει ο θεός Θεοδώρα Δημητροπούλου !Χρόνια μας πολλά λοιπόν ! @dora_dimitropoulou Ps:Σας ευχαριστώ για τις τόσες ευχές και την αγάπη! Μου δίνει ζωή και χαρά!!!”.

Το ζευγάρι παραμένει full in love!

Read More

And More