Γιώργος Τσαλίκης: Τι θα κάνει ο νέος αντιδήμαρχος Περιστερίου μετά την εκλογή του!

Γιώργος Τσαλίκης: Τι θα κάνει ο νέος αντιδήμαρχος  Περιστερίου μετά την εκλογή του! | tlife.gr

Μεγάλη ευθύνη αλλά και αγάπη για όσα αναλαμβάνει στο Δήμο Περιστερίου νιώθει ο Γιώργος Τσαλίκης! Ο δημοφιλής τραγουδιστής που βγήκε δεύτερος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές και ορκίστηκε πριν λίγες μέρες ανέλανε τις αρμοδιότητές του, τις οποίες και διευκρίνησε μέσα από το προφίλ του στο instagram! ‘Οπως θα δεις παρακάτω μάλιστα ανάμεσα στις αρμοδιότητές τους είναι να παντρεύει τους δημότες που θα κάνουν πολιτικό γάμο!

Διάβασε όσα έγραψε:

«Ένα Καινουργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει .
Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία .Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα !
Αντιδημαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τριτη ηλικία) .
Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία .
Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη ..Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου ..
Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστερι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα ..Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της ..

 

READ more