Γιώργος Τσαλίκης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θρίαμβο του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Συγκινημένος και παράλληλα χαρούμενος για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Περιστέρι, όπου κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εμφανίστηκε στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης, το βράδυ της Κυριακής. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέχθηκε για πέμπτη φορά δήμαρχος Περιστερίου με ποσοστό άνω του 70%. Η νίκη του, από τον πρώτο γύρο των εκλογών, μάλιστα, ήταν για πολλούς αναμενόμενη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε με τον Ανδρέα Παχατουρίδη αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τον θρίαμβό του, στη λεζάντα της οποίας έγραψε ένα συγχαρητήριο μήνυμα προς τον δήμαρχο και μετέφερε στους διαδικτυακούς του φίλους όλα όσα έζησε δίπλα του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην δική του εκλογή, η οποία αν και όχι επίσημα επιβεβαιωμένη, είναι σχεδόν σίγουρη.

“Σήμερα το βράδυ έζησα μια απίστευτη εμπειρία! Είδα πως ο κόσμος όταν είσαι αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, αφοσιωμένος ολοκληρωτικά ενώνεται και σε τιμά! Όλα αυτά για έναν υπέροχο άνθρωπο , για έναν σεμνό αγωνιστή , για τον Καλύτερο, πιο πετυχημένο, ιστορικό δήμαρχο αυτής της χώρας. Τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Τον Ανδρέα που ένωσε όλο το Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας με περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμο, που τιμήθηκε με το ασύλληπτο ποσοστό του 74%, που είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ιστορία της αυτοδιοίκησης που εκλέγεται για 5η τετραετία με τα ποσοστά του να ανεβαίνουν ΚΑΘΕ φορά!!! Είδα το δήμαρχο μας συγκινημένο, τα παιδιά του, την οικογένεια του να στέκεται με σεμνότητα, χαρά και συγκίνηση στο πλευρό του (όχι μόνο σήμερα… ΠΑΝΤΑ!!!). Τον κόσμο να καμαρώνει ,να χαίρεται και να γιορτάζει για τον Ανδρέα του , τους συνυποψήφιους μου ,τους αντιδημάρχους να είναι τόσο χαρούμενοι, τους συνεργάτες του δημάρχου και όλους όσους δουλέψανε σκληρά, εθελοντικά να αισθάνονται δικαίωση και ευτυχία… Με θυμάμαι σε κάποια στιγμή αγκαλιά με το Βασίλη το Μπέτση να κλαίμε γιατί νιώσαμε βαθιά μέσα μας συγκίνηση για αυτόν τον άνθρωπο που καταφέρνει να αγγίξει τις καρδιές όλων μας, να μας εμπνέει, να μας ενώνει, να μας διδάσκει ήθος και ευπρέπεια σε κάθε του βήμα… Μπράβο Δήμαρχε μας! ΔΙΚΑΙΩΣΗ στο μεγαλείο της! Σ αγαπώ και είμαι δίπλα σου! Όσον αφορά τα πάρα πολλά μηνύματα σας που με τόση αγάπη και ενδιαφέρον με ρωτάτε τι γίνεται με τη δική μου εκλογή, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δε μπορώ να πω κάτι πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αλλά τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η αγκαλιά σας ήταν τόσο ανοιχτή που με υποδέχτηκε και με έβαλε μέσα της σε ανέλπιστο βαθμό και με ασύλληπτη δυναμική…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More