Γιώργος Τσαλίκης: Το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του αμέσως μετά την εκλογή του στον Δήμο Περιστερίου!

Με ποσοστό 74,18% ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέχθηκε με πανηγυρικό τρόπο από τον πρώτο γύρο. Ο νυν δήμαρχος Περιστερίου με τα εντυπωσιακά ποσοστά που σημείωσε στις δημοτικές εκλογές 2019 κατάφερε να εκλέξει 33 δημοτικούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής σάρωσε σε ψήφους, αφού εκλέγεται στη δεύτερη θέση με 4.552 σταυρούς. Η χαρά και η συγκίνησή του για την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος μέσω της κάλπης είναι μεγάλη και ο ίδιος φρόντισε να την εκφράσει μέσα από τα social media.

Περήφανη για τον αγαπημένο της σύζυγο εμφανίστηκε στο Instagram η Δώρα Δημητροπούλου, η οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία του τραγουδιστή από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, που πανηγύριζε στο εκλογικό κέντρο του Ανδρέα Παχατουρίδη, και την συνόδευε με ένα τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα που την συνόδευε.

“Είμαι πολύ περήφανη για τον κόσμο του Περιστερίου που σου έδειξε με τέτοιο μεγαλειώδη τρόπο την αγάπη του! Είμαι συγκινημένη που σε κατέταξε τόσο δυναμικά στην ομάδα του πιο πετυχημένου Δημάρχου της χώρας. Ξέρω καλά ότι θα κάνεις τα πάντα για να τον δικαιώσεις! Συγχαρητήρια σε όλους! Καλή αρχή αγάπη μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Δώρα στηρίζει τον Γιώργο σε κάθε του βήμα και οι δυο τους είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Read More

And More