Γιώργος Βασιλείου: Οι τελευταίες δύσκολες ώρες και η σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε ο Γιώργος Βασιλείου. Ο “σκληρός” Ταξίαρχος Θεοχάρης που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το “Καλημέρα Ζωή” τους τελευταίους μήνες έδωσε δύσκολη μάχη και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στα 66 χρόνια του, γεμίζοντας θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι τόσο για εκείνον όσο και για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Πάντα όμως είχε στο πλευρό του, την σύζυγό του και τα παιδιά του Βασίλη και Ιουλιέτα. Αλλά και όλους τους φίλους από το θέατρο και την τηλεόραση που τον επισκέπτονταν στο νοσοκομείο.

Μετά από νοσηλεία τριών μηνών μάλιστα, ο αγαπητός ηθοποιός έδειχνε να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, πήρε εξιτήριο και γύρισε στο σπίτι του στη Σαλαμίνα. “Το παλεύω. Θέλω να πιστεύω πως είμαι όπως νιώθω. Δηλαδή καλά”, είχε πει λίγο μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, υπογραμμίζοντας: “Η αισιοδοξία και οι ελπίδες πεθαίνουν τελευταίες”.

Κι έτσι έγινε… Τις τελευταίες μέρες της ζωής του της πέρασε χαμογελαστός με την οικογένειά του. Λίγο πριν το χαμό του μάλιστα, παρόλο που ήταν καταβεβλημένος από την ασθένεια, έκανε και εκδρομή με την γυναίκα του και φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά της…

Με τον γιο του Βασίλη

Με την Ελένη Φιλίνη

Με τον Γιάννη Βασιλείου

Με τον Θάνο Καληώρα

Read More

And More