Γιώργος Βασιλείου: Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του θα κυκλοφορήσει η βιογραφία του!

Ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος έμμεινε χαραγμένος στη μνήμη όλων μας ως ο «ταξίαρχος Θεοχάρης» από τον ρόλο που του είχε δώσει ο Νίκος Φώσκολος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή», τον Νοέμβριο του 2016 έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Τρεισήμισι χρόνια μετά τον χαμό του, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η σύζυγός του, Λία, αποδέχτηκε την πρόταση του βραβευμένου συγγραφέα Ντίνου Κουμπάτη να μεταφέρει τη ζωή και την καριέρα του αγαπημένου ηθοποιού στις σελίδες ενός βιβλίου.

Πρόκειται επί της ουσίας για τη βιογραφία του αλησμόνητου ηθοποιού που αγάπησαν χιλιάδες Έλληνες, η οποία θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2020 από γνωστό εκδοτικό οίκο.

Στις σελίδες του εν λόγω συγγραφικού εγχειρήματος θα γίνεται εκτενής αναφορά στη ζωή και την καριέρα του Γιώργου Βασιλείου, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και το τέλος της ζωής του, μέσα από διηγήσεις του ίδιου στη σύζυγό του, Λία. Φυσικά, δεν θα λείπει και το πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από την πορεία του στη ζωή και την τέχνη.

«Ο Γιώργος υπήρξε φίλος και συνεργάτης από παλιά. Το ήθος του με ενέπνευσε να προτείνω στην πολυαγαπημένη του σύζυγο να μεταφέρουμε τη ζωή του σε βιβλίο. Πρέπει όλοι να θυμούνται πως αυτός ο άνθρωπος άφησε πίσω του ένα όνομα, που είναι συνδεδεμένο με τη λέξη ήθος» δήλωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο συγγραφέας Ντίνος Κουμπάτης, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια βραβεύτηκε στη Βαλένθια για το συνολικό συγγραφικό του έργο.

Με τη σειρά της η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Λία, αποκάλυψε ότι πολλοί καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Βασιλείου, θα μιλήσουν για εκείνον μέσα στο βιβλίο, ανάμεσά τους η Καίτη Γκρέυ, ο Γιώργος Βουτσίνος, τα παιδιά του Νίκου Φώσκολου, καθώς και πολλοί άλλοι που τον έζησαν από κοντά!

Read More

And More