Γιώργος Βελισσάρης στο TLIFE για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Νιώθω πολύ αδύναμος»

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε μετά την Πρωτοχρονιά ο Γιώργος Βελισσάρης. Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε αμέσως τα rapid τεστ τα οποία αρχικά είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

Έχοντας περάσει δύσκολα το πρώτο δεκαήμερο του έτους, ο Γιώργος Βελισσάρης μίλησε στο TLIFE περιγράφοντας την δική του μάχη με τον κορονοϊό.

«Ταλαιπωρήθηκα αρκετά τις τελευταίες ημέρες, είχα πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε εύκολα, έφτασε μέχρι 39,5. Το τελευταίο 24ωρο έχει πέσει ο πυρετός, είμαι κάπως καλύτερα, αλλά νιώθω πολύ αδύναμος, σαν να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου, πιστεύω όμως ότι από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα», είπε ο Γιώργος Βελισσάρης για τα νεότερα της υγείας του.

 

Γιώργος Βελισσάρης – Νόσησαν οικoγενειακώς

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφατα αποκάλυψε πως και η οικογένειά του βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, τον οποίο και ξεπέρασε σύντομα…

«Είναι πλέον αρκετές ημέρες από την στιγμή που βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό, περίπου 9-10 ημέρες με έντονα συμπτώματα και αρκετή ταλαιπωρία. Νόσησε όλη η οικογένεια, η σύζυγος, το παιδί, αλλά το περάσανε και πλέον είναι μια χαρά. Ο μοναδικός που παραμένει θετικός είμαι εγώ πλέον, έμεινα τελευταίος», αποκάλυψε ο Γιώργος Βελισσάρης.

Με τη σύζυγό του, Δήμητρα Κυριακοπούλου σε παλαιότερη εμφάνισή τους

«Έβγαιναν αρνητικά τα rapid τεστ»

Όπως παραδέχεται στο TLIFE ο τραγουδιστής χρειάστηκε να επιμείνει δύο ημέρες με τα rapid τεστ τα οποία αρχικά είχαν αρνητικό αποτέλεσμα…

«Πριν βρεθώ θετικός, άρχισα να μη νιώθω καλά, είχε ξεκινήσει να είναι αδύναμος ο οργανισμός μου. Έκανα αμέσως rapid τεστ και δεν έβγαιναν θετικά, έκανα όμως rapid για δυο μέρες και έβγαιναν συνεχώς αρνητικά. Την τρίτη μέρα όμως βγήκε θετικό, αλλά έβλεπα ότι δεν ήμουν καλά και επέμενα με το να κάνω συνεχώς τεστ», παραδέχεται ο Γιώργος Βελισσάρης.

 

Γιώργος Βελισσάρης – Δύσκολη εποχή για τους καλλιτέχνες

Ο τραγουδιστής ο οποίος είχε ξεκινήσει τις εμφανίσεις του με την Χαρά Βέρρα, τον Πέτρο Ίμβριο και τη Σοφία Δανέζη, περιμένει πλέον τις εξελίξεις στον χώρο της εστίασης αλλά και την επιστροφή στη νέα κανονικότητα.

«Το επάγγελμα το δικό μας είναι από τα πρώτα που πλήττονται τα τελευταία δύο χρόνια στην εποχή του κορονοϊού. Σημασία έχει πάντα η υγεία όμως, δεν μπορούμε να προβλέψουμε και να πούμε τίποτα ακόμα για το επόμενο διάστημα. Όταν βλέπεις ότι σε μια μέρα έχεις γύρω σου μέχρι και 50.000 κρούσματα, με τι ψυχή μπορείς να πας να τραγουδήσεις και να διασκεδάσεις αντίστοιχα… Ελπίζουμε οι αριθμοί να πέσουν σύντομα και να μην χρειαστούν ξανά νέα μέτρα», αποκάλυψε ο Γιώργος Βελισσάρης στο TLIFE.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Velissaris (@giorgosvelissarisofficial)

Read More

And More