Γιώργος Βότσκαρης: Το συγκινητικό μήνυμα πριν μπει στο χειρουργείο!

Γιώργος Βότσκαρης: Το συγκινητικό μήνυμα πριν μπει στο χειρουργείο! | tlife.gr

Πριν λίγες μέρες διαγνώσθηκε με καρκίνο και με θάρρος και δύναμη ψυχής ετοιμάστηκε για τη δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο του Star Γιώργο Βότσκαρη που δημοσίευσε το πρόβλημα υγείας τους στα social media και δέχτηκε κύμα αγάπης και συμπαράστασης .

Σήμερα , μάλιστα, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο με ένα νέο μήνυμά του συγκίνησε τους διαδικτυακούς φίλους τους, αποκάλυψε πως μόλις έμαθε πως έπασχε από καρκίνο, νόμιζε πως θα έχανε τη μάχη για τη ζωή, αλλά τώρα νιώθει αισιόδοξος και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά.

«Ξεκινάω για την δική μου μάχη. Σε λίγη ώρα μπαίνω στο χειρουργείο και μαζί μου θα πάρω όλη την αγάπη που μου δώσατε, όλα τα μηνύματα, αλλά και όλο το κουράγιο που μοιραστήκατε μαζί μου άνθρωποι που αντιμετωπίζεται το ίδιο πρόβλημα. Κατάλαβα ότι οι πραγματικοί μου φίλοι τώρα στα δύσκολα είναι στο πλευρό μου. Κάποιοι έκλαψαν μαζί μου και στην συνέχεια μαζί γελάσαμε. Είχα πει στο πρώτο μήνυμα ότι θα χάσω την μάχη με τον καρκίνο, φαίνεται όμως ότι ο θεός μου έστειλε όλους εσάς, για να μου πείτε ότι θα κερδίσεις. Να θυμάστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από στήριξη, από την σκέψη σας και από την βοήθεια σας. Καλημέρα και σας ευχαριστώ. Θα τα πούμε σύντομα…», έγραφε το μήνυμά του.

READ more