Γιώργος Χρανιώτης: «Αισθάνομαι πιο άντρας τώρα τουλάχιστον στα μάτια της γυναίκας μου» – Video

Σε λίγο καιρό ο πελαργός θα επισκεφθεί το σπίτι του Γιώργου Χρανιώτη. Λίγο πριν γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, ο Γρηγόρης Μπάκας τον συνάντησε και μίλησαν για περίοδο της καραντίνας, το μωράκι που έρχεται αλλά και γιατί τώρα ο ηθοποιός αισθάνεται περισσότερο άντρας.

«Δυστυχώς, δεν είμαι πολύ άντρας. Δεν κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι και δεν το λέω με καμία υπερηφάνεια», δήλωσε με τον γνωστό του αυθορμητισμό ο ηθοποιός. Βέβαια, αυτό άλλαξε κατά την περίοδο της καραντίνας, αφού έβαψε το δωμάτιο του μωρού, αλλά και μαγείρεψε στην εγκυμονούσα σύζυγό του. «Με έναν τρόπο καλλιέργησα τον ανδρισμό μου. Αισθάνομαι πιο άντρας τώρα τουλάχιστον στα μάτια της γυναίκας μου», είπε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως στα τέλη Ιουνίου θα κρατήσει στη αγκαλιά του το μωράκι του. Αν και ο ίδιος δε θέλει να μάθει το φύλο του μωρού, αυτό δε συμβαίνει και με τη Γεωργία Αβασκαντήρα η οποία ήθελε να μάθει αν περιμένει αγόρι ή κορίτσι. Τελικά όμως δεν άντεξε πολύ και όπως γνωρίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες, το ζευγάρι περιμένει γιο!

«Μέχρι τα 40 μου αν μου έλεγες ότι έχεις μία κόρη, έλεγα ‘τον κακομοίρη’. Μετά τα 40 άρχισα να ζηλεύω και έτσι κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Read More

And More