Γιώργος Χρανιώτης: Άλλαξε το look του μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετές μέρες από το Survivor. Τέσσερις μήνες χωρίς κινητό και social media και σχεδόν όλοι δεν άντεχαν και ανέβαζαν κατευθείαν φωτογραφία τους από τον Άγιο Δομίνικο αλλά εκείνος ήταν περισσότερο συγκρατημένος. Αυτό έκανε πολλούς να ακολουθήσουν διάφορους λογαριασμούς πιστεύοντας ότι είναι δικοί του.

Ο ηθοποιός βέβαια ανέβασε στη συνέχεια φωτογραφίες από την εξωτική Καραϊβική, λίγο πριν το μεγάλο του ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα. Πάλι όμως δεν λύθηκε το “μυστήριο” κι έτσι ανέβασε ένα βίντεο για να επιβεβαιώσει για την αυθεντικότητα του προφίλ του.

Φαίνεται όμως πως του άρεσει η επικοινωνία που έχει πλέον με τον κόσμο αφού μετά το Survivor οι followers του πολλαπλασιάστηκαν κι έτσι ανεβάζει με κάποια μεγαλύτερη συχνότητα πια φωτογραφίες. Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω εικόνα από το μπαλκόνι του όπου βλέπουμε ότι έχει αποκτήσει και νέο look. Ο Γιώργος Χρανιώτης αποφάσισε να κουρέψει τα μαλλιά του που είχαν μακρύνει αρκετά κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Read More

And More