Γιώργος Χρανιώτης: Δες τον ηθοποιό να τραγουδά στους δρόμους της Τήνου

Στην Τήνο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Χρανιώτης με την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους. Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές ενώ σε μια βόλτα που έκαναν χθες στο λιμάνι του νησιού ο Γιώργος Χρανιώτης δε δίστασε να πάρει το μικρόφωνο από μια παρέα μουσικών του δρόμου και να τζαμάρει.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram και ένα σχετικό βίντεο γράφοντας:
“What happens in Tinos,stay in Tinos.Χτες το βράδυ, στο λιμάνι της Τήνου ,την ώρα που βόλταρα με τον γιο μου, άκουσα live μουσικάρες υπέροχες και σταμάτησα για ν ακούσω. Έτσι λίγο να ευφρανθώ. Σε λίγα λεπτά ,δεν κρατήθηκα ,jamάρα με τους καταπληκτικούς αυτούς μουσικούς @weranick και Χριστέ μου ,όχι δεν το μετάνιωσα.

Έχω πολύ καιρό να τραγουδήσω με την μπάντα μου -ο κοβιντ μας το χάλασε κι αυτό-και πραγματικά μου χε λείψει πολύ. Αν τελικά η κατάσταση αυτή με τα live και τις απαγορεύσεις συνεχιστεί ,ο δρόμος ,το λαιβ στον δρόμο ,ίσως να ναι μια λύση .Με ή χωρίς ‘καπέλο’.Ιδωμεν κύριες και κύριοι. Μέχρι τότε να ρωτήσω κάτι. Εσείς τί γουστάρετε περισσότερο ???Να τραγουδάτε, να χορεύετε ή απλώς ν ακούτε μουσική ??? Υ.Γ Μην πει κανείς καλό χειμώνα ,καλοκαίρι έχουμε ακόμα”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official)

Read More

And More