Γιώργος Χρανιώτης: Εξερευνώντας την Κίμωλο με τον γιο του στις πλάτες του – Φωτογραφίες

Στην Κίμωλο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Χρανιώτης με την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους.

Η ζωή και η καθημερινότητα του ζευγαριού έχει αλλάξει ολοκληρωτικά από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, οι δύο γονείς όμως λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Σύσσωμη η οικογένεια Χρανιώτη λοιπόν επισκέφθηκε την Κίμωλο, για να περάσουν όλοι μαζί ξέγνοιαστες στιγμές στο πανέμορφο μέρος. Οι τρεις τους τα πρωινά κάνουν τις εξορμήσεις τους στις παραλίες τους νησιού, ενώ τα απογεύματα το πρόγραμμα έχει βόλτες και φαγητό.

Ο Γιώργος Χρανιώτης το απόγευμα της Τρίτης 2/8 θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια σειρά από στιγμιότυπα με τον γιο του από τις διακοπές τους, τα οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Όπως θα δεις ο ηθοποιός έχει αναλάβει τα «οικογενειακά βαρύ», αφού ακόμα και στις βόλτες, βρήκε τον τρόπο να κουβαλά τον γιο του για να ξεκινήσουν την περιήγηση στο νησί, με τον Αλέξανδρο – Ιωάννη να το απολαμβάνει πολύ.

«Εγώ και το μαϊμουδάκι μου. Για να θωρείς πιο ψηλά απ όλους μας. Για να αντέχει ο μπαμπάς ,να περπατά μαζί σου χιλιόμετρα. Για να μου τραβάς μαλακά τα μαλλιά μου και γι αυτό να μου «τρελαίνεις» τα μυαλά μου. Για να σαι ψηλότερος από τον μπαμπά και να γουστάρεις. Για να μην υπάρχουν πια για σένα δύσκολα μονοπάτια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official)

Read More

And More