Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν [video]

Με τον πιο όμορφο τρόπο θα ολοκληρώσουν την αγάπη τους ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα, καθώς σε περίπου τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια μετρούν πέντε χρόνια κοινής πορείας και περίπου δύο χρόνια γάμου και φυσικά αδημονούν να γνωρίσουν τον καρπό του έρωτά τους.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν. Αν και ο γνωστός ηθοποιός στην αρχή είχε αποκαλύψει ότι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού και θέλει να το μάθε την στιγμή της γέννας στην πορεία αναθεώρησε και άκουσε από το στόμα του γιατρού και της συζύγου του το φύλο. Όπως, λοιπόν, ανέφερε η περήφανη μανούλα, οι δυο τους αναμένεται να αποκτήσουν αγοράκι.

«Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Είμαι στον έκτο μήνα και δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε!”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Δες το βίντεο:

Με το καλό!

Read More

And More