Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Έκαναν baby shower σε πάρκο λίγο πριν γίνουν γονείς! [pics]

Tα τελευταία χρόνια, μια νέα μόδα έχει εδραιωθεί και στη χώρα μας, η γνωστή απ’ τις Χολιγουντιανές ταινίες διοργάνωση ενός baby shower. Τι είναι αυτό; Ένα πάρτι, το οποίο προετοιμάζουν εξ’ ολοκλήρου οι φίλες της μέλλουσας μαμάς «λούζοντάς την» με δώρα για το μωρό που περιμένει! Εξού και το baby και το shower!

Ανάμεσα σε αυτές τις μαμάδες βρίσκονται πολλές διάσημες Ελληνίδας, που λίγο πριν υποδεχτούν στη ζωή τους το μωράκι τους, διοργάνωσαν εντυπωσιακά baby shower party, δημοσιεύοντας, μάλιστα, φωτογραφίες από αυτά στους προσωπικούς τους λογαριασμό στα social media.

Ένα τέτοιο πάρτι, λοιπόν, διοργάνωσαν, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα, το απόγευμα της Πέμπτης. Η νεαρή χορεύτρια, η οποία βρίσκεται μια ανάσα πριν υποδεχτεί τον… πελαργό, υποδέχτηκε τις αγαπημένες της φίλες στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και γιόρτασε μαζί τους τον ερχομό του γιου της.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε: “Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για όλα τα κορίτσια μου που δημιούργησαν αυτό το πικ-νικ,baby shower-έκπληξη για μένα και το μωρό μου είμαι έτοιμη και δυνατή. Σας ευχαριστώ όλες” .

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More