Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης! [pics]

Μόλις πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ανακοίνωσαν το χαρμόσυνο γεγονός πως πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως η όμορφη σύζυγός του διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς. Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια έδωσαν το παρών στην ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η οποία διεξήχθη στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών. Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» αποτελεί τον ετήσιο απολογισμό του έργου του Οργανισμού, καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών.

Η εγκυμονούσα Γεωργία Αβασκαντήρα, μάλιστα, ήταν εκείνη που ανέλαβε την επιμέλεια του δρώμενου της βραδιάς, που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι! Η Γεωργία και ο Γιώργος πόζαραν γεμάτο χαρά στους φωτογράφους και το πρόσωπό τους έλαμπε από ευτυχία!

Φωτογραφίες: NDP, Papadakis Press

Read More

And More