Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Πήραν εξιτήριο και πάνε σπίτι με το μωρό τους! Φωτογραφίες

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της κοινής τους ζωής έζησαν πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Χρανιώτης με την όμορφη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα! Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί το απόγευμα της Κυριακής  και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Γιώργος ανακοίνωσε την έλευση του γιου του με μια συγκλονιστική φωτογραφία με τον ίδιο να κοιτάει έκπληκτο το μωρό και την Γεωργία να κλαίει από συγκίνηση και χαρά!

Ο τρυφερός σύζυγος μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του αμέσως μετά τον τοκετό, αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του “πάλεψε” για να γεννήσει στην αίθουσα του τοκετού πάνω από 16 ώρες! Όλα όμως πήγαν καλά και τώρα οι τρεις τους είναι έτοιμοι για την περιπέτεια της κοινής τους ζωής! Σήμερα το μεσημέρι η Γεωργία πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η Γεωργία κρατώντας το χέρι του άντρα της και με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της έδειχνε ευτυχισμένη και χαρούμενη, ενώ ο Γιώργος πόζαρε με την έκφραση “περήφανος μπαμπάς”!

 

Σήμερα το ζευγάρι πήρε το νεογέννητο αγοράκι του και έφυγε από το μαιευτήριο για το σπίτι τους, προκειμένου να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μαζί του!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος για το ΤLIFE

 

Read More

And More