Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Ρομαντικό δείπνο για το ερωτευμένο ζευγάρι! Φωτογραφίες

Έναν χρόνο love and married ζουν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα! Ο γοητευτικός ηθοποιός και η ταλαντούχα χορεύτρια ενώθηκαν πέρσι το καλοκαίρι με τα ιερά δεσμά του γάμου στην πανέμορφη Τήνο και από τότε απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι το ζευγάρι συνεργάζεται και στη σκηνή… καθώς συμμετέχει στην θεατρική επιτυχία “Το Δικό μας Σινεμά” στο Θέατρο Άλσος.

Λόγω των παραστάσεων, ο Γιώργος και η Γεωργία δεν έχουν κάνει ακόμη καλοκαιρινές διακοπές! Ωστόσο από τις 14 έως 18 Αυγούστου, ο θίασος θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα με σκοπό να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει όσο μπορεί. Μετά το τέλος των παραστάσεων, οι δυο τους όμως απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κανονίζουν βραδινές εξόδους με τους συμπρωταγωνιστές τους.

Όμως, πριν μερικές μέρες, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα απαθανατίστηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο… για δύο! Το ερωτευμένο ζευγάρι δοκίμασε νέες και ξεχωριστές γεύσεις και δεν είχε μάτια ο ένας για τον άλλον! Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο έρωτας δεν κρύβεται…

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More