Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Στο νοσοκομείο ο γιος τους

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως πέρασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα, καθώς ο γιος τους Αλέξανδρος αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για δύο ημέρες.

Η όμορφη σύζυγος του ηθοποιού και ταλαντούχα χορεύτρια έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου γνωστοποίησε ότι ο γιος της είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

«Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα… έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη, της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες… ήταν ένα δύσκολο διήμερο, για τον μικρό μας και μια δοκιμασία, για μας, πρωτόγνωρη!

Παρόλα αυτά, ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου, να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή… κορίτσια και αγόρια του Ιασώ Παίδων ευχαριστούμε πολύ (δεν είναι διαφήμιση, είναι η ανάγκη να ευχαριστήσεις, ανθρώπους, που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και έχουν να διαχειριστούν, τα κλαμένα μάτια των παιδιών και την αγωνία των γονιών)! Επιστρέφουμε σπίτι μας για παιχνίδια και σκαρφάλωμα.

Γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδιά και δύναμη στις μαμάδες και στους μπαμπάδες» έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα. 

Λίγα λεπτά, μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Χρναιώτης επέλεξε να δημοσιεύσει μια ιστορία με τον γιο του στην οποία έγραψε τα εξής. «Ο μικρός Αλέξανδρος, ο γιόκας μου, ανάρρωσε πλήρως, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς».

Πλέον ο μικρός Αλέξανδρος Χρανιώτης είναι πολύ καλύτερα και γι’ αυτό τον λόγο επέστρεψαν όλοι μαζί σπίτι τους!

Read More

And More