Γιώργος Χρανιώτης: Η δημόσια προσωπική εξομολόγηση που μας συγκίνησε!

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Γιώργο Χρανιώτη, καθώς έχει τα γενέθλιά του. Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Γεωργία Αβασκαντήρα, ετοίμασε για εκείνον ένα μοναδικό πάρτι έκπληξη με καλεσμένους όλους τους αγαπημένους τους φίλους. Ο Γιώργος Χρανιώτης, αφού ξαφνιάστηκε με την έκπληξη, απόλαυσε το πάρτι με την ψυχή του. Μάλιστα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagtam, ο ίδιος αποκάλυψε το λόγο που σιχαινόταν γενικά τα γενέθλια αλλά και τη νέα του οπτική γι’ αυτό το ζήτημα.

“Υπό κανονικές συνθήκες τα γενέθλια τα σιχαίνομαι.Δεν μπορώ να καταλάβω ,την κρυφή γοητεία του να γιορτάζεις παθιασμένα ,το γεγονός του ότι γερνάς.Δεν μπορούσα επίσης να καταλάβω γιατί πρέπει να χαίρομαι την στιγμή που μεγαλώνω ηλικιακά.Αλλά εχτές το κατάλαβα μάλλον για πρώτη φορά στην ζωή μου.Το κορίτσι μου ή αλλιώς η σύζυγος μου,οργάνωσε με μαφιόζικη μαεστρία μια καλοσυντονισμένη επιχείρηση με συνενόχους 20 φίλους μου(κάποιους τους βρήκε ψαχουλεύοντας κρυφά το κινητό μου)και μου έκανε αυτό το μίνι-θρυλικό πάρτι έκπληξη που μου άλλαξε όλη μου την σκέψη και φιλοσοφία για τα γενέθλια.

Είναι ωραία να μεγαλώνεις λοιπόν μόνο όταν βλέπεις και νιώθεις ανθρώπους να σε αγαπάνε.Να χαρίζουν τον χρόνο τους για εσένα και να σου χαμογελούν αληθινά και να εύχονται και να τραγουδούν και να χαίρονται που ναι κοντά σου.Χωρίς μα@&€£$σ,τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου.46 χρόνια τα περιμένω. Μικρή μου διοργανώτρια,μικρή μου χορεύτρια,μικρή μου @gavaskantira σ’ ευχαριστώ για την έμπνευση και την μαγκιά σου. Ευχαριστώ παλιόπαιδα που μου ήρθατε και με σοκαρατε τόσο μα τόσο ευχάριστα.Την αγάπη μου!!!”.

Χρόνια πολλά Γιώργο Χρανιώτη!

Read More

And More