Γιώργος Χρανιώτης: Η εξομολόγησή του για την πιο όμορφη μέρα της ζωής του! “Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου τον γάμο”

Μπορεί να θεωρείται ένας από τους πιο εναλλακτικούς ηθοποιούς της γενιάς του αλλά ο Γιώργος Χρανιώτης πήρε τη γυναίκα της ζωής του με παπά και με κουμπάρο το περασμένο καλοκαίρι. Ο αγαπημένος ηθοποιός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Αβασκαντήρα στην Τήνο με όλους τους φίλους του στο πλευρό του και κάνοντας ένα ξέφρενο μεξικάνικο party, στο οποίο το ζευγάρι χόρευε μέχρι το πρωί!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Yes I Do μίλησε πρώτη φορά για την πιο παραμυθένια ημέρα της ζωής του, ενώ αποκάλυψε πως η συμμετοχή του στο Survivor του άλλαξε τον τρόπο σκέψης για τον γάμο…

Ο γάμος ήταν κάτι που το είχες στο μυαλό σου ως μια συνθήκη, που κάποια στιγμή θα την έκανες πράξη;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου τον γάμο. Όμως τελικά παντρεύτηκα και έγινε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Αυτό που με βοήθησε πολύ ήταν η διαμονή μου στον Άγιο Δομίνικο, όπου εκεί συνειδητοποίησα κάποια πράγματα για τον εαυτό μου και τα «θέλω»μου. Είναι ωραίο να δέχεσαι μια πληροφορία από το σύμπαν, οπότε το επόμενό μου βήμα ήταν ευδιάκριτο για μένα. Δεν ήταν μια απόφαση παρόρμησης ή που την πήραν άλλοι για μένα,ή που αναγκάστηκα να την πάρω λόγω συνθηκών,αλλά κάτι που το εξέτασα από πολλές πλευρές. Αρκετοί φίλοι με απέτρεπαν λέγοντάς μου πως ο γάμος δεν είναι για μένα, ενώ άλλοι εξεπλάγησαν από αυτή μου την απόφαση, αλλά δεν τους αδικώ, εξαιτίας της προσωπικής μου τρέλας και της έννοιας της ελευθερίας που μπορεί να απέκλειε μια τέτοια συνθήκη. Αντιθέτως όμως, μέσω αυτής της συνθήκης αισθάνομαι ότι έχω πολύ μεγαλύτερες ελευθερίες. Για παράδειγμα, μπορεί να βρισκόμαστε με τη γυναίκα μου στον ίδιο χώρο χωρίς να κάνουμε κάτι μαζί και απλά να συναντώνται τα βλέμματά μας, σαν ένα νήμα που μας συνδέει ακόμα και όταν δε μιλάμε.

Η συμμετοχή σου στο «Survivor» επηρέασε τον τρόπο σκέψης σου όσον αφορά τη σχέση σου με τη Γεωργία αλλά και με τους δικούς σου ανθρώπους;

Φυσικά, γιατί κατάλαβα ακριβώς τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Για παράδειγμα, με το που γύρισα από το παιχνίδι πήγα διακοπές με τον πατέρα μου γιατί ήθελα να περάσω χρόνο μαζί του. Επιπλέον, έκανα μια λίστα με το ποιοι είναι οι φίλοι μου. Θεωρώ ότι μου έκανε πολύ καλό,όπως και στους υπόλοιπους παίκτες, καθώς,χωρίς να έχουμε καν τα βασικά,είχαμε την ευκαιρία να εστιάσουμε στα πιο σημαντικά. Κοιτάζοντας τη θάλασσα μπορούσα να οραματιστώ το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Με το που βγήκα από το παιχνίδι και όντας ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν φυσικά να φάω,και την επόμενη μέρα που ξύπνησα πήγα και αγόρασα το δαχτυλίδι για τη Γεωργία.

Και πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Ήμασταν διακοπές στη Χαλκιδική σε ένα φιλικό σπίτι. Συνήθως μου αρέσει να αθλούμαι το βράδυ και να κάνω SUP. Το βράδυ της πρότασης της ζήτησα να έρθει μαζί μου για βόλτα μιας και είχε πανσέληνο! Την είχα βάλει πάνω στη σανίδα και εκεί που ήμασταν μέσα στη θάλασσα (πάνω στη σανίδα), έπεσα μέσα στο νερό και βγαίνοντας κρατούσα το δαχτυλίδι. Δε θυμάμαι ακριβώς τι της είπα δεδομένης της έντασης της στιγμής. Μακάρι να το είχα καταγράψει!

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν αντίκρισες τη Γεωργία ως νύφη;

Μακάρι να είχα έναν καθρέφτη και να έβλεπα εκείνη τη στιγμή τον εαυτό μου. Όταν την αντίκρισα, είδα να πλησιάζει μια νεράιδα και με έπιασε μια τρομακτική ανασφάλεια για το αν πληρώ τα standards του πρίγκιπα που της αρμόζει.

Read More

And More