Γιώργος Χρανιώτης: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της (pic)

Γενέθλια έχει σήμερα η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί με τον πιο όμορφο τρόπο! Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην Γεωργία, αποκαλύπτοντας τι ερωτεύτηκε στη γυναίκα της ζωής του. 

“Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό. Θυμάσαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά. Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη, έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες. Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι, είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι. Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου, χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα. Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε. Σε κοιτούσα κι έφτανε. Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλας σου, κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου, κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί, κι ό,τι γίνει. Κι έγινε!!!!!

Μικρή μου νεράιδα ,συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι. Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω, εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου. Τον μικρό μας. Μεγαλώνεις ωραία!!! Άλλο έναν χρόνο. Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Να σου θυμίσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε πριν λίγους μήνες τον καρπό του έρωτά του!

Read More

And More