Γιώργος Χρανιώτης: “Η γυναίκα μου είναι εξαρτημένη από εμένα”

Για τη σχέση εξάρτησης που έχει με την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στον γιο τους μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα αν του έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσει κάποια εκπομπή καθώς και τον λόγο που δεν θα επέλεγε να πάει σε κάποιο άλλο ριάλιτι.

“Με τη σύζυγό μου ευχαρίστως θα ξανασυνεργαζόμουν. Ελπίζω να έχει τη διάθεση να με ακολουθήσει για λίγο στην περιοδεία. Η βάπτιση του γιου μας σίγουρα δε θα γίνει φέτος. Την έχω φανταστεί καλοκαίρι και αποφασίσαμε να μην την κάνουμε ακόμα γιατί είναι λίγο τα πράγματα περίεργα ακόμα με τον κορώνα. Το όνομα που θα δώσουμε στον γιο μας είναι  Αλέξανδρος. Είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα μου και να με ξαναδιώξει από το σπίτι μετά θα με ξαναζητήσει. Θεωρώ ότι είναι ελαφρώς εξαρτημένη από εμένα όπως και εγώ από εκείνη οπότε όλα αυτά τα… “πικάντικα” απλώς συμβαίνουν” είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

Read More

And More