Γιώργος Χρανιώτης: Η νέα τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε με την Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους!

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου, ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε για μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Από εκείνη την ημέρα, ο ηθοποιός και η χορεύτρια είναι ξετρελαμένο με τον μικρό του πρίγκιπα, ο οποίος του έχει πάρει τα μυαλά και πλέον αποτελεί και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους. Περνούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τους μαζί του και δεν θέλουν να χάνουν στιγμές από το μεγάλωμά του.

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, ο Γιώργος Χρανιώτης δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητά του με τον γιο του. Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσε χθες -με αφορμή την δεύτερη επέτειο του γάμου τους- στο προφίλ του μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η παλάμη του, της γυναίκας της ζωής του και το μωρού τους.

“Ήταν υπέροχο, που πριν από 2 χρόνια, μου κρατούσες το χέρι, την ώρα που παντρευόμασταν. Είναι όμως θαύμα κανονικό, που σήμερα, μετά από 2 χρόνια, δεν μου κρατάς το χέρι μόνο εσύ, αλλά κι ο γιος μας. Χρόνια σου πολλά μικρή μου. Σ’ ευχαριστώ για το δώρο μας…” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More