Γιώργος Χρανιώτης – Λίνα Σακκά: Το πρώην ζευγάρι ποζάρει ξανά μαζί μετά από χρόνια! [pics]

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 18 χρόνια από τη συνεργασία τους στη δημοφιλή σειρά του ANT1 “Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο” αλλά και από τη σχέση τους, όμως οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν μια δυνατή φιλία. Ο λόγος για την Λίνα Σακκά και τον Γιώργο Χρανιώτη, οι οποίοι πόζαραν γεμάτο χαρά χθες το βράδυ στο θέατρο Θησείον. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του πρώην συντρόφου της και τον απόλαυσε στη σκηνή σε μια πολύ δυνατή ερμηνεία.

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση “Δέκα διάλογοι για το Σεξ” του Άρτουρ Σνίτσλερ μαζί με την Θεοδώρα Τζήμου και το βράδυ της Πέμπτης οι δύο ηθοποιοί κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού. Στο τέλος της παράστασης, η Λίνα Σακκά έδωσε συγχαρητήρια στον καλό της φίλο και χαμογέλασαν στους φωτογράφους!

Λίγα λόγια για το έργο: 

Η Stefi & Lynx Productions παρουσιάζει στο «θησείον-ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ» σε σκηνοθεσία και μετάφραση της Αλίκης Δανέζη Knutsen, το πολυσυζητημένο έργο του Αυστριακού Άρτουρ Σνίτσλερ «Reigen-Δέκα διάλογοι για το Σεξ», που έγινε γνωστό στην Ελλάδα με τον τίτλο «Το Γαϊτανάκι του Έρωτα».

Ένα έργο για το σεξ και τις ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις που αλλάζουν μορφή, μέσα από τις ιστορίες δέκα ζευγαριών. Όλους τους ρόλους υποδύονται η Θεοδώρα Τζήμου και ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων και συνεχών εναλλαγών.

Μια περίτεχνη σκυταλοδρομία ερωτικών συνευρέσεων, όπου οι ήρωες κινούνται πέραν της κοινωνικής τους θέσης και της οικονομικής και οικογενειακής τους κατάστασης, δημιουργώντας ένα κύκλο διαδοχικών ιστοριών, που σκιαγραφούν το πορτρέτο μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More