Γιώργος Χρανιώτης: Οι διάσημοι φίλοι του στο πλευρό του, μετά τη γέννηση του γιου του [pics]

Τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους βιώνουν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα, καθώς εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του και περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα επιστρέψει στο σπίτι του με τον γιο του.

Από χθες πολλοί είναι οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού που τους έχουν επισκεφτεί στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν και φυσικά να δουν το νεογέννητο μωράκι. Την αρχή έκανε ο κολλητός του Γιώργου Χρανιώτη, Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ ακολούθησαν η Δήμητρα Ματσούκα, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας. Μάλιστα, η Δήμητρα Ματσούκα είχε και μια ατυχία, αφού όταν γύρισε στο αυτοκίνητό της για να φύγει συνειδητοποίησε ότι είχε μείνει από μπαταρία.

Ο περήφανος μπαμπάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Παράλληλα, αρκετοί ήταν και εκείνοι που του έστειλαν τις θερμές ευχές τους μέσα από το Instagram όπως η Ευγενία Σαμαρά, ο Bo, η Σάρα Εσκενάζη.

Δες φωτογραφίες  και βίντεο:

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά

Η ανάρτηση του Bo

Να σας ζήσει!

Read More

And More