Γιώργος Χρανιώτης: “Πιστεύω ότι το μεγάλο φαβορί του Survivor 2 θα είναι…”

Η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor 2 έχει ξεκινήσει! Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να γίνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και όλοι περιμένουμε πως και πως να γνωρίσουμε τους 24 παίκτες. Το περιοδικό Down Town ρώτησε μερικούς από τους πιο δημοφιλής παίκτες του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ ποια είναι η γνώμη τους για τους νέους συμμετέχοντες της ομάδας των “Διάσημων”.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, μάλιστα, έκανε την δική του πρόβλεψη για το μεγάλο φαβορί του Survivor 2: “Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα ήταν ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος θα είναι το επόμενο φαβορί. Είναι ένας πραγματικός αθλητής και όχι απλώς κάποιος που πηγαίνει στο γυμναστήριο. Έχει ένα αρκετά δουλεμένο σώμα και την δύναμη και την αντοχή που χρειάζεται ένα τέτοιο παιχνίδι” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Παρατηρώ στο Survivor 2 ότι έχουν επιλέξει άτομα πολύ δυνατά και γυμνασμένα. Εμείς δεν ήμασταν όλοι έτσι, όχι ότι αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί και ο Bo, για παράδειγμα, ξεκίνησε στο παιχνίδι μη μπορώντας να τρέξει ή να κολυμπήσει και από από ενάμιση μήνα έχασε κιλά και μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά πολύ καλά” κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More