Γιώργος Χρανιώτης: Ραγίζει καρδιές το “αντίο” του στον δημοσιογράφο Τάσο Θεοδωρόπουλο

Ο Γιώργος Χρανιώτης με ένα πολύ συγκινητικό ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο, Τάσο Θεοδωρόπουλο. Ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ύστερα από επιπλοκές του Covid-19, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους φίλους και τους συγγενείς του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης διατηρούσε στενή φιλία με τον Τάσο Θεοδωρόπουλο και εχθές το βράδυ αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον φίλο του, ραγίζοντας καρδιές με την ανάρτησή του: «Τασούλης, Τάσοβιτς, Τάσος, νομίζω αυτά τα 3 ήταν τα αγαπημένα μου. Έτσι σε φώναζα, όταν σ’ έβλεπα ή όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Κι εσύ Χράνη και πρίγκηψ Χράνη. Αυτά τα δυο. Θυμάσαι που σε ‘βάλα πάνω στη μηχανή μου 20 χρόνια πριν και πήγαμε ντουγρού γι’ Ακρόπολη; Που τα πίναμε στη Μαβίλη μέχρι να ξημερώσει; Που κρεμάστηκες γελώντας και χωρίς λόγο απ’ το μπαλκόνι μου, στο σπίτι μου στην Κυψέλη. Που τρέχαμε σαν τρελοί να δούμε θερινό και Αλφαβίλ; Ή Ζέφυρο για το Στάλκερ; Που έπεφτες στην αγκαλιά μου και σου ‘λέγα να ηρεμήσεις; Που ήρθεις στην Ικαρία για να ξεκόψεις απ’ το αλκοόλ και τα κατάφερες; Για λίγο ρε Τάσο… Για λίγο.

Που με ρώταγες αν είσαι ακόμα όμορφος και σου έλεγα (ούτε ξέρω τι σου έλεγα). Που σου ‘πα όταν γνώρισες τη γυναίκα μου ποσό fan σου ήταν και συ κατέβασες το κεφάλι, ταυτόχρονα την πίστεψες όμως. Τασούλη μου! Αγορίνα μου! Ήθελες τόσο πολύ να μας κάνεις συνέχεια χαρούμενους, τόσο απελπισμένα, που ίσως γι’ αυτό έπινες. Για να μας διασκεδάζεις με το πνεύμα σου και τη μουσούδα σου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official)

Τάσο είσαι ο πιο καταραμένος, ο πιο τρυφερός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου. Έγραψες πολύ, ήπιες άλλο τόσο, ερωτεύθηκες, χόρεψες, έδωσες το σώμα σου στον έρωτα χωρίς κανένα φόβο αλλά με πολύ πάθος, ακούμπησες τους Θεούς σου και τώρα, αποφάσισες να πας να τους βρεις. Μαγκιά σου αγορίνα μου… Πήγαινε αντισυμβατικέ πρίγκηπα του χαμογελαστού σκοταδιού. Ο πρίγκηψ Χράνης είναι εδώ και κάθε φορά που θα βλέπει μια ταινία ή θα βάζει μια βότκα, θα ναι δίπλα σου. Σ’ αγαπάω πολύ, φίλε μου κάλε. Αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Read More

And More