Γιώργος Χρανιώτης: Τι συμβαίνει με το Instagram του πρώην παίκτη του Survivor;

Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει αποχωρήσει από το Survivor, εδώ και μία εβδομάδα. Όλοι ανυπομονούσαμε για την πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού, στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, κάτι που έχουμε συνηθίσει από όλους τους παίκτες του παιχνιδιού, όταν αποχωρούν. Τέσσερις μήνες χωρίς κινητό και social media και σχεδόν όλοι δεν άντεχαν και ανέβαζαν κατευθείαν φωτογραφία τους από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, αντιθέτως, έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram και δεν ανέβασε καμία φωτογραφία. Μέχρι χθες που τελικά δεν ξέφυγε από τον κανόνα και ανέβασε τρεις νέες φωτογραφίες του από την εξωτική Καραϊβική, λίγο πριν το μεγάλο του ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα.

Η πρώτη φωτογραφία ήταν μία selfie σε παραλία του Αγίου Δομινίκου, η δεύτερη με μία ντόπια γυναίκα και η τρίτη ο ίδιος πάλι στην θάλασσα. Βέβαια, στην τρίτη φωτογραφία, μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο Παρίσι και περιμένει την πτήση του για την Αθήνα!

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης των Διάσημων ακολουθεί μόνο ένα άτομο και αυτό δεν είναι άλλο από… την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα!

Still in latin Amerika….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

Wonderfull dominicana pan lady

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

Waiting in Paris……midnight in Athens!!!! yeaaaap…..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official)στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Read More

And More