Γιώργος Χρυσοστόμου: Έμεινε μισός μετά την καραντίνα! [video]

Μπορεί οι περισσότεροι να πήραμε βάρος στην καραντίνα, ωστόσο σίγουρα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις. Ανάμεσά τους είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου που έμεινε σχεδόν μισός μετά την καραντίνα για τον κορονοϊό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «Φλερτ» στην ΕΡΤ και μας άφησε άφωνους με την εντυπωσιακή αλλαγή του. Ο ίδιος έχοντας και μια οικειότητα με την γνωστή ηθοποιό που έχει αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας, μιας και είχαν συμπρωταγωνιστήσει στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μίλησε για τη ριζική αλλαγή που έκανε στη ζωή του, αλλάζοντας τις διατροφικές του συνήθειες.

“Έχω αδυνατίσει πολύ. Άλλαξα τη ζωή μου πριν δυο χρόνια που σταμάτησα να δουλεύω νύχτα, να πίνω και γενικά να βγαίνω σε μπαρ κλπ. Το βαρέθηκα όλο το πράγμα με αυτού του είδους την κοινωνικότητα. Μετά το έριξα στη σοκολάτα και ήρθε ο Covid-19 και σε πολύ ωραίο οικογενειακό περιβάλλον και με πολύ αγάπη έτρωγα ωραίο μαγειρευτό και μαγειρεμένο φαγητό και σταμάτησα να τρώω απ’ έξω και να τρώω έξω”, είπε και συμπλήρωσε: “Μέσα σε ένα μήνα έλιωσα”.

Απόσπασμα από την εκπομπή “Φλερτ”!

 

Read More

And More