Γιώργος Χρυσοστόμου: Η ατάκα που του είπε ένα παιδί Δημοτικού και τον σόκαρε

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Η άνοδος του Αρτούρο Ούι” η οποία κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, η Όλγα Λαφαζάνη συνάντησε τον Γιώργο Χρυσοστόμου ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

«Τον πρώτο καιρό έδωσα πάρα πολύ κόπο στην αποδοχή, μετά μου πήρε πολύ χρόνο η απόδοση και τώρα με ενδιαφέρει μόνο η εξέλιξη. Είναι κάτι που πονάει γιατί σε βγάζει από τα πολύ σίγουρα μονοπάτια που πας και όταν είναι να πάει λίγο παραπέρα το πράγμα είναι σαν να βγάζεις δέρμα.

Έχω και δεν έχω αγωνία για το αν θα γεμίσει ένα θέατρο. Έχω εμπιστοσύνη στους πρώτους 150 θεατές που θα έρθουν. Αυτοί είναι το στοίχημα. Έχω παίξει σαν να παίζω σε πρόβα για φίλους. Έχω ζήσει στιγμές που δεν ήθελε με τίποτα ο κόσμος να έρθει» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφέρθηκε και σε κάποια σχόλια που έχει ακούσει στο πέρασμα των χρόνων και του έχουν κάνει εντύπωση.

«Μου είχε πει κάτι πολύ ωραίο κάποιος που δεν κατάλαβα. Μου είπε, “ήταν τόσο δύσκολο να κάνεις κάτι τόσο πρόχειρό”. Δεν ήξερα πως να το πάρω, θετικά ή αρνητικά. Μου είπε επίσης κάποιος άλλος, “δε σου το ΄χα”. Το είπε για καλό αλλά δεν ακούστηκε έτσι. Επίσης, ένα παιδάκι τρίτης δημοτικού μου είπε, “δε με εκφράζει αυτό που βλέπω”, ήταν σοκαριστικό» είπε.

Για τη σχέση του με τον χρόνο και την εξωτερική του εμφάνιση ο Γιώργος Χρυσοστόμου δήλωσε, «Δε κοιτιέμαι στον καθρέφτη για να δω ατέλειες ή οτιδήποτε άλλο. Πιστεύω ότι οι ατέλειες κάνουν τον άνθρωπο πιο τέλειο… Με τον χρόνο έχουμε μια ωραία πολεμική σχέση. Μου αρέσει να τον κερδίζω… Δεν έχω υπάρξει ποτέ ασυνεπής. Μια φορά μόνο σε ένα γύρισμα συνέβη να μην ξυπνήσω ποτέ και με έψαχναν μέχρι τις 3 το μεσημέρι…. Οι ενοχές μου, το να με περιμένουν άνθρωποι κι εγώ να λείπω και να ανησυχούν γι’ αυτό, δεν είναι κάτι που θέλω να ξαναπεράσει κάποιος μαζί μου».

Όσο για τα θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία του και τις κακές συνήθειες που έχει κόψει, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε, «Με την υγεία μου δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Είμαι πολύ σίγουρος ότι κάνω σωστά τα πράγματα. Ο φόβος μου έχει να κάνει κυρίως με τη διάθεση, μη χαλάσει αν είναι ευχάριστη. Ή σε τραπέζια, αν είναι ευχάριστα τα πράγματα φοβάμαι μη γίνει κάτι και χαλάσει όλο αυτό. Σε θέματα υγείας έχω κόψει πράγματα που δε με βοηθούσαν. Έχω κόψει το αλκοόλ, έχω σταματήσει την κακή διατροφή γιατί έτρωγα πολύ άσχημα και σε κακές ώρες, γυμνάζομαι. Τίποτα δεν αλλάζει με τη μια και κατευθείαν».

«Το όχι είναι η αγαπημένη μου λέξη. Δεν είμαι καθόλου αρνητικός άνθρωπος» ανέφερε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Read More

And More