Γιώργος Χρυσοστόμου: Η επιστολή για κακοποιητική συμπεριφορά στο ΣΕΗ που υπέστη και ο λόγος που την έκαψε

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε ότι έγραψε επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, την περίοδο που ξεκίνησε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε στο Dot. δεν την έστειλε ποτέ, αλλά την έκαψε γιατί αρρώστησε.

«Εκείνη η περίοδος που έγιναν γνωστές κάποιες συμπεριφορές στο θέατρο, εγώ φοβήθηκα γιατί θυμήθηκα πόσες φορές μου έχουν συμπεριφερθεί εμένα άσχημα και άρχισα να ανακαλώ και να θυμάμαι» ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη .

Και στη συνέχεια πρόσθεσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Εγώ δεν κρύβω ότι τότε που γράφανε επιστολές στο ΣΕΗ όλοι, εγώ έγραψα μια επιστολή αλλά δεν την έστειλα. Την κράτησα 3 μέρες στο σπίτι μου αρρώστησα τρομερά πολύ γιατί το έγραψα όλο αυτό που συνέβη. Μετά είχα ένα στομάχι για 3 μέρες χάλια, μετά το πέταξα αυτό, το έκαψα, έκανα την ιεροτελεστία μου και ήταν σα να έγινε, ήταν τρομερά ψυχοφθόρο. Δεν τους έχω συγχωρέσει όλους, αλλά ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι εγώ δεν φοβάμαι πια».

Ο ηθοποιός κατέληξε λέγοντας στο Dot. «Αν στην θέση που είμαι τώρα σαν χαρακτήρας και σαν δύναμη που έχω αποκτήσει, αν το δω μπροστά μου δεν θα αντέξω να μην πάρω θέση. Έχει τύχει να γίνει μπροστά μου και να πάρω θέση, με την όλη ευθύνη του μετά».

Δες το βίντεο στο 10.39′:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164